Werken in IT via onze Try & Hire formule

Een IT-job dicht bij huis

Dankzij ElmosExpert werk ik nu op 15 minuten van huis

Tom Boffe is software developer. Hij ging vast in dienst via ElmosExpert bij Virteo, een online platform waarmee bedrijven de invordering van onbetaalde facturen kunnen versnellen en vereenvoudigen. Daar is hij ontwikkelaar. “Ik ben sinds september vast in dienst bij Virteo. Ik ben software ontwikkelaar en ondertussen ook coach voor juniors. Ik kan me helemaal vinden in de manier van werken van Virteo. Elk teamlid krijgt inspraak en beslissingen komen tot stand door de teams zelf. We krijgen dus veel vrijheid. Het bedrijf gaat uit van knowledge sharing, waardoor je elke dag bijleert. Iedereen binnen het team heeft zicht op het volledig end-to-end ontwikkelproces. Het is leuk om te kunnen groeien, kansen te krijgen en je kennis te kunnen uitbreiden.”

Vast IT-werk via een Try & Hire-contract

Tom studeerde applicatieontwikkeling en netwerkbeheer aan de Hogeschool PXL in Hasselt. Daarna ging hij aan de slag als software developer bij een consultancybedrijf. “Ik wilde graag van job veranderen. Vooral om dichter bij huis te kunnen werken. Ik was bij het consultancybedrijf namelijk  voor een enkele rit 1 uur en 15 minuten onderweg. ElmosExpert had verschillende aanbiedingen die allemaal niet langer dan een half uur van bij me thuis gelegen waren. Dat was dus ideaal. Bovendien wilde ik graag inhouse werken in een bedrijf dat zelf software ontwikkelt en dat hadden ze bij ElmosExpert goed begrepen.

Tom Boffe is software developer

Maar wat me vooral aansprak en me overtuigde om de stap te zetten naar een Try & Hire-contract was de zekerheid. Stel dat ik tijdens de ‘try periode’ zou merken dat de job of de bedrijfscultuur me niet zou aanspreken dan zou ik niet opnieuw naar werk moeten zoeken. Maar dat was helemaal niet het geval. Er was meteen een goede klik. De begeleiding en het zoeken naar de juiste match door ElmosExpert apprecieer ik zeer erg. Na de inloopperiode van 12 maanden ben ik met veel plezier vast in dienst gegaan bij Virteo.”

Wil jij ook een nieuwe IT-job dicht bij huis? Vind vast IT-werk via onze Try & Hire-formule! 

Net als Johan via ons Try & Hire-model aan de slag als Back-end Developer?